Bosch ruitenwissers

Bent u zich bewust van de staat van uw ruitenwissers? Volgens de BOVAG vervangt 96% van de Nederlandse automobilisten de ruitenwissers te laat. Wij adviseren u daarom om eens per jaar uw ruitenwissers te laten vervangen.

 

 

Wij leveren Bosch-ruitenwisserbladen voor vrijwel alle automerken en modellen. De ruitenwissers zijn in diverse uitvoeringen en prijsklasses. Bosch ruitenwissers zijn geruisloos en hebben een langere levensduur. U bent verzekerd van een helder en streeploos zicht.

 

 

Vervang uw ruitenwissers jaarlijks

Na zes maanden heeft een ruitenwisser er in Nederland al gemiddeld 115.000 wisbewegingen opzitten. Dat is gelijk aan een oppervlakte van maar liefst 13 voetbalvelden. Door factoren als stof, droogte, kou en bladeren versnelt de slijtage in een rap tempo en ontstaan scheurtjes in het wisrubber. Een ruitenwisser presteert eigenlijk maar maximaal zes maanden optimaal.

 

Maak vandaag nog een online afspraak met Bosch Car Service B. Pietersma om uw ruitenwissers te laten checken en/of vervangen. Daarnaast maakt u kans op fantastische Bosch prijzen.